Åbningstider

Kontakt os

GARANTI LØSNINGER

DET SKAL VÆRE SIKKERT

Hos Trend Auto stræber vi efter at give den bedste service. Derfor følger der altid ét års Trend Auto Basis Garantiforsikring med i købet, efter ønske. 

Det gør vi fordi du, som køber skal føle dig tryg også efter handlen hos Trend Auto. Så du er sikret at bilen er 100% i orden mindst 12 mdr. efter køb. For at skabe mest tryghed ved køb af bil hos Trend Auto, har vi sammensat fire garantiforsikringer. Så alt efter hvilken bil du køber, har vi en løsning til dig. Vi tilbyder også at forlænge garantiforsikringen op til 36 mdr.

PAKKE LØSNINGER

BASIS

TREND AUTO VEJHJÆLP

Vores vejhjælpsforsikring giver ekstra komfort og beskyttelse, hvis der skulle ske noget uventet. Vi har lavet et samarbejde med Autoconcept, som har mange års erfaring inden for forsikringer, til private. Hvis uheldet skulle være ude, at din bil f.eks. punkterer eller bryder sammen, mens du er ude at køre. Kan du med Trend Auto vejhjælp blive assisteret, hvor du frit kan vælge hjælp fra Falck, SOS Dansk Autohjælp eller en anden. Med andre ord sikrer det, at du ikke er strandet i din bil, hvis et akut problem opstår, når du er på farten.

 (Vejhjælpsforsikringen dækker op til 6.250 kr., mod fremsendt kvittering)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.